Werktuigbouw

HET ONTWERPEN, VERVAARDIGEN EN IN BEDRIJF HOUDEN VAN MACHINES EN INSTALLATIES

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kundige aannemer voor het ontwerpen, vervaardigen en in bedrijf houden van pompen, gemalen en zuiveringstechnische installaties?
Dan bent u bij Pannekoek WTB aan het juiste adres.

Opdrachtgevers en werkgebied

Onze opdrachtgevers zijn gemeentes en waterschappen in voornamelijk het midden en oosten van Nederland.
Onze activiteiten bestaan o.a. uit:

  • Advies
  • Ontwerp
  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Preventief en correctief onderhoud

Verkoop

Naast bovengenoemde diensten en werkzaamheden kunt u bij Pannekoek WTB ook goed terecht voor de losse levering van alle voorkomende onderdelen op het gebied van rioolgemalen, drukriolering en overige werktuigbouwkundige installaties.

Kennis en ervaring

Samen met Pannekoek GWW B.V. beschikt Pannekoek WTB over veel kennis en ervaring op het gebied van afvalwatertechniek.
Of het nu gaat om civiele, bouwkundige, werktuigbouwkundige, elektrotechnische werkzaamheden of leveringen, met een combinatie van hightech oplossingen en ‘gezond boeren verstand’ is Pannekoek WTB uitstekend in staat u te ontzorgen met een totaaloplossing.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij Pannekoek WTB te allen tijde voorop. Door een combinatie van het toepassen van duurzame, hoogwaardige materialen en de inzet van vakbekwame medewerkers is een lange levensduur en optimale werking van uw installaties gegarandeerd.

Daarnaast zijn wij in bezit van de volgende certificaten:

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder