Veilig werken

‘We werken veilig, of we werken niet’. Veilig werken is voor ons een belangrijk onderwerp waarin wij blijven investeren. Ons uitgangspunt: elke dag, iedere medewerker veilig en gezond weer thuis!

Veilig werken heeft vooral te maken met veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Veilig werken kunnen we niet alleen; daarvoor moeten we samen zorgen. Omdat veiligheid méér is dan alleen voor jezelf een veilige werkplek organiseren, vragen wij onze onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers ook mee te werken aan een veilige, gezonde en plezierige werkplek. Wij werken alleen met onderaannemers die VCA* gecertificeerd zijn. Door elkaar te helpen kunnen we met trots veilig werken.

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder