Pannekoek GWW B.V. voor al uw grondwerk in Gelderland

Ook als het gaat om grondwerk in Gelderland staat Pannekoek GWW B.V. voor u klaar met een uitgebreid machinepark en gediplomeerde vakmensen.

Binnen deze service kunt u bij ons onder andere terecht voor: 

  • Het bouwrijp maken van terreinen
  • Het graven van sleuven voor riolering en kabels
  • Het nivelleren en egaliseren van percelen
  • Het aanbrengen van funderingen voor gebouwen en constructies 
  • Het aanleggen van keerwanden en beschoeiingen
  • Het uitgraven van kelders, zwembaden en vijvers
  • De aanleg van parkeerterreinen en opritten
  • Het verwijderen van struiken, boomwortels en puin

Bovengenoemde grondverzet- en graafwerkzaamheden verrichten wij al vele decennia voor de nutsbedrijven, waterschappen en overheden in Gelderland. Daarnaast hebben wij ook al talloze kleine en grote projecten gerealiseerd voor bedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Het ontgraven en verzetten van grond is vaak het eerste stadium van een veel omvangrijker (bouw)project. Wij weten als geen ander dat het juist bij deze werkzaamheden aankomt op nauwkeurigheid, efficiëntie en vakkennis.

Uw vertrouwde partner voor infrastructurele werken

Of het nu gaat om het bouw- en woonrijp maken van een complete woonwijk, het graven van sleuven voor een riolering, of het egaliseren van een tuin, bij Pannekoek GWW B.V. bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontgraven, verwerken en vervoeren van grond voor projecten in de natuurbouw. Als u in Gelderland grondwerk wilt laten uitvoeren, dan is ons aannemingsbedrijf uit Vaassen de beste keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden op het gebied van grondwerk, of wilt u direct een prijsopgave aanvragen? Neem dan snel contact met ons op.

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder