Betonwerk Gelderland

De professional op het gebied van betonwerk in Gelderland

Professioneel betonwerk op maat

Bent u voor een project op zoek naar een expert op het gebied van betonwerk? Dan zit u goed bij Pannekoek GWW B.V. Bij ons bedrijf vindt u een schat aan ervaring en medewerkers die met enthousiasme voor u aan de slag gaan. Wij hebben als aannemingsbedrijf in grond-, weg- en waterbouw diensten geleverd aan overheden, waterschappen, rioolwaterzuiveringsbedrijven, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen. Wij zijn echter ook in te schakelen door andere soorten bedrijven en particulieren. Bij Pannekoek GWW B.V. kunt u rekenen op vakwerk, dat geheel voor u op maat wordt uitgevoerd. 

Vakmanschap op het gebied van betonwerk in Gelderland

Bij het werken met beton is het heel belangrijk dat dit zo professioneel mogelijk gebeurt. Bij ons treft u een bedrijf dat al een groot aantal betonprojecten met succes heeft afgerond. Wij zijn in te schakelen voor aanleg van bijvoorbeeld betonnen bruggen, viaducten en waterzuiveringen. Wij zorgen daarnaast voor perfecte funderingen, het bewapenen van vloeren, bekistingen van kelders en zichtwerkbeton. We snappen dat de eisen die aan dergelijke projecten worden gesteld hoog zijn. Wij werken dan ook louter met het beste materieel dat bij ons bediend wordt door echte vakmensen. 

Het aannemingsbedrijf voor Gelderland 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat in beton een parkeergarage voor u aan kan leggen? Of zoekt u experts op het gebied van prefab trappen, balkons of wanden? Neem dan vandaag nog contact op met Pannekoek GWW B.V. Wij hebben mensen klaarstaan die graag uw wensen met u doornemen. Maak een vrijblijvende afspraak; we gaan dan samen bekijken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw project straks op een veilige, professionele manier tot uitvoer wordt gebracht.

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder