Bestrating aanleggen Vaassen Gelderland

Pannekoek GWW BV voor bestrating in Gelderland

Pannekoek GWW B.V. is in Vaassen gevestigd en voert in heel Gelderland werkzaamheden uit op het gebied van bestrating. Dat is een van onze diensten op het gebied van verharding in de provincie. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en variëren van overheden tot nutsbedrijven en van woningbouwverenigingen tot waterschappen. Bedrijven en particulieren mogen wij eveneens tot onze klantenkring rekenen. Onze service en uitvoering van werkzaamheden is zeer professioneel. Wij zorgen ervoor dat onder de meest uiteenlopende omstandigheden bestratingswerkzaamheden net als andere diensten perfect worden uitgevoerd en opgeleverd.

Wanneer zijn bestratingswerkzaamheden nodig?

Bestratingswerkzaamheden zijn in vele soorten situaties nodig. Denkt u maar eens aan een gemeente waarin de bestrating in een bepaalde wijk aan vernieuwing toe is. Of aan een particulier die een tuin opgeknapt wil hebben en daar het liefste geen planten of gras in plaatst, maar voor een onderhoudsvrije oplossing kiest. Of als een woningbouwvereniging nieuwe huizen bouwt waar tevens bestratingswerkzaamheden deel uitmaken van het plan. Het bestraten van fietspaden, tuinen en stoepen kent allerlei doeleinden. Dat is ook een reden dat wij met onze dienstverlening aan de meest uiteenlopende gebruiksdoelen tegemoetkomen. Kwaliteit is gewaarborgd. Daarvoor beschikken wij onder meer over diverse certificaten.

Kwaliteit als onderdeel van de service

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel van de service die Pannekoek GWW B.V. biedt aan organisaties, bedrijven en particulieren. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder bestratingsproject tot een goed einde te brengen. Bovendien stelt Pannekoek GWW B.V. kwaliteitsmaterialen ter beschikking aan onze medewerkers om een perfect resultaat te garanderen. Daarbij hebben wij de beschikking over een wagenpark in Vaassen om van daaruit de hele provincie Gelderland te bedienen op het gebied van bestrating. U kunt vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Of direct een offerte aanvragen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook.

Kwaliteit gegarandeerd

Pannekoek GWW B.V. staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Lees hier waarom →

Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. Wij beschikken over NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA** 2017/6.0, Safety Culture Ladder, SIKB 7000 en BRL-K14020/01 certificatie.

Zowel op het bedrijfsbureau als in de uitvoering beschikt Pannekoek GWW B.V. over gediplomeerde werknemers die staan voor hun vak. Ons personeel varieert in leeftijd en vormt zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide wagenpark en modern en veilig materieel, is ons personeel in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

logo SIKB logo VCA logo iso logo co2 prestatieladder